НАЗОВАХА НАЙ-ДОБРИТЕ НОЩНИ ЗАКУСКИ ЗА ОТСЛАБВАЩИ

0
1680

Правилно подбраните храни за вечеря и късни закуски през нощта са добри за хората, които са на диета за отслабване и тези с диабет. Това заключение направиха чуждестранни специалисти по хранене, съобщава порталът food.news.

Според тях, късно вечерта трябва да се приемат протеинови храни с минимално съдържание на мазнини, тъй като това помага да се стабилизират нивата на кръвната захар през нощта.

Тези продукти включват твърдо сварени яйца, краставици, моркови, кисело мляко без захар, а също така можете да си позволите малко бадеми или орехи. На отслабващите жени се препоръчваха да вечерят с малка пържола със зеленчукова гарнитура.

Протеиновите храни, които съдържат здравословни мазнини и малко въглехидрати, ще ограничат отделянето на глюкоза в кръвта и ще я поддържат ниска през нощта и сутринта, заключиха диетолозите.

По-рано Ашли Робъртс, модел и бивш член на американската поп група Pussycat Dolls разкри тайната на отслабването с пица. Робъртс призна, че поддържа себе си във форма благодарение на пица, която се счита за вредна за фигурата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here