14 C
Пловдив
17 април (сряда), 2024 г.

ЗА НАС

RODOPI-INFO.COM е информационно издание, създадено приоритетно за гражданите населяващи територията на общините от родопската яка. Електронната медия е създадена с идеята да формира и популяризира обществения, икономически, културен, социален и делови живот в красивите селища в полите на Родопите.

RODOPI-INFO.COM е интерактивен уебсайт, в който има какво да прочетеш, за да си информиран или просто да сърфираш из любопитни, развлекателни и смешни истории от ежедневието на хората от общината. В този сайт всеки може да бъде репортер или главен герой, както в положителния смисъл, така и в отрицателния.

RODOPI-INFO.COM е уникален микс от теми, които провокират съзнанието на модерния, гражданин в съвременния глобален свят.

Екипа на RODOPI-INFO.COM създава този нов проект с убеждението, че е време в българския интернет да се наложи нов регионален уебсайт с качествена информация, отлична фотография, коментари, анализи и проникновени репортажи, които да превърнат този уебсайт в нов тип медия.

RODOPI-INFO.COM има амбицията да се превърне в авторитетно издание, което да напомня постоянно на служителите в общинската администрация, че се изхранват от парите на хората, които трябва да обслужват, а не да водят с тях тиха война!
Да напомня на кмета, че е СЛУГА НА ХОРАТА, КОИТО СА ГО ИЗБРАЛИ, а не самозабравил се сатрап на феодална територия! Че служба ТСУ не е създадена за оказване на репресивен натиск върху обикновените граждани на общината. Че Общината е форма на САМООРГАНИЗАЦИЯ на живеещите на дадена територия свободни граждани с цел защита на общите им интереси, а не място за самоизява на самозабравили се политици!

RODOPI-INFO.COM има позитивното намерение да бъде предпочитано място за любознателни читатели, като при нас всеки читател е и потенциален репортер. И ние подхождаме отговорно към него, както към всеки свой служител – държим той да е добре информиран за това как функционират обществените институции, които издържаме с нашите данъци, както и за ставащото всеки ден.

Ако търсите подходящия формат за представяне на проект, инициатива или обществено значим проблем, екипът на RODOPI-INFO.COM е вашият партньор.