Терме Букурещ- най-големия термален аквапарк в Европа

С над 800 хиляди растения Терме Букурещ е най-голямата ботаническа градина в страната

1
164909
В Терме Букурещ природата среща човека, по възможно най-красивия начин

Можем ли да си подарим тропическо изживяване, но да не прелетим хиляди колемтри? Да, възможно е. От години огромният спа комплекс Терме край Букурещ привлича със своите термални басейни. Комплексът се състои от три зони – Galaxy, The Palm и Elysium. Всяка от тях предлага различни активности и развлечения, съответно и срещу различна цена. С над 800 хиляди растения Терме Букурещ е най-голямата ботаническа градина в страната.

В Терме Букурещ се намира и най-големият градски плаж в Европа, на който да събирате тен върху шезлонг на пясъка. Освен водни барове, в комплекса има и няколко ресторанта, както и паркове.

Екзотичната градина на Терме Букурещ привлича най-много посетители. Огромният термален басейн има вътрешна и външна част и врата във водата, която ги свързва, за да не се налага да излизате от басейна.  Около басейните има множество шезлонги, на които може да релаксирате, заобиколени от десетки тропически растения. Ако искате шезлонг на предна линия, трябва да пристигнете по-рано в комплекса.

Докато сте в термалния басейн, може да си поръчате коктейл от водните барове и да му се наслаждавате, потопени в горещата вода.

Това е любимото място за всички деца и за хората, които обичат приключенията – термалният аквапарк. Тук се намира най-дългата система за вътрешни пързалки на стария континент. Има възможност да се състезавате и помежду си на някое от 16-те водни атракции.

 

1 КОМЕНТАР

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here