БЕЗДОМНИК СКЪСА ПЕНИСА СИ НАПОЛОВИНА ПО ВРЕМЕ НА СЕКС С КАПАК НА ШАХТАТА

0
2748

Бездомник от Сан Диего бе хоспитализиран, а по-късно и арестуван за неприлично поведение на публично място, след като е бил видян да осъществява полов акт с капак на шахта от уличната канализация на публично място.

Инцидентът се случва на булевард, в близост до учебно заведение, около дванайсет часа на обяд, когато ученици от близката гимназията подават сигнал до местната полиция.

Полицията и парамедиците в Сан Диего са били принудени да разделят гениталиите на мъжа от капака на шахтата, което довело до неговата хоспитализация, след като било установено, че бездомникът страда от тежка фрактура на пениса.

Нарушителят 43-годишният Стивън Ууд твърди, че е бил пиян и припаднал, а когато по-късно се е събудил установил, че гениталиите му били наврени в дупката, на капака на шахтата,  без да може да се освободи, въпреки опитите на минувачи да му помогнат.

„Не си спомням какво се е случило! – твърди потърпевшия. Всичко, което помня е, че се събудих на улицата със свалени панталони и не можех да се изправя.“, допълва бездомникът.

„Той вярва, че някой си е направил с него шега“ – заяви говорителят на полицията в Сан Диего Джон Смирк.

Въпреки че 43-годишният Стивън Ууд твърди, че е може би е жертва на шега, говорителят на полицията в Сан Диего Джон Смирк заяви пред репортери, че е много малко вероятно някой друг да вмъкне гениталиите му в пролуката в капака на шахтата.

„Признанията на Ууд не потвърждават показанията на очевидци, които твърдят, че той е правил „неистов секс“ с капака на шахтата като „пъшкал и стенел дори“, заяви говорителят на полицията в Сан Диего Джон Смирк пред репортери.

На мястото на инцидента били извикани медицинските служители, след като полицаите не успели да откопчат сексманиака от капака на шахтата, тъй като видимо страдал от силна болка.

43-годишният Стивън Ууд се оказва стар познайник на полицията в Сан Диего. Според полицейската статистика той е арестуван и преди за подобни нарушения. Последното е било през ноември, само няколко дни след Хелоуин.

По онова време местен гражданин подал сигнал до властите, в който се твърди, че Ууд е извършвал посред бял ден сексуални действия с тиква, открадната от частна собственост в района.

По-късно собственикът на тиквата е оттеглил обвиненията и случаят е бил приключен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here