ЗНАЕТЕ ЛИ КАК ДА ЯДЕТЕ МЕД ЗА ЗДРАВЕ?

Вижте супер рецептата на Юрий Батулин за здраво сърце и редовен стомах

0
2628
Най-лесно е да гребнем мед с лъжицата от буркана и да го сложим в чая. Със сигурност ще е вкусно, но едва ли ще е чак толкова полезно?!

Мед и лимон, мед и джинджифил, мляко с мед, канела с мед. Комбинациите с мед не са безкрайни, но са достатъчно много. И всички до една са вкусни и имат безспорни ползи за здравето. Помагат за профилактика и лечение на много болести – от безсъние до настинка. Но можем ли да бъдем сигурни, че консумирайки меда ще имаме истински, осезаем и ефективни ползи за здравето? Да, ако ползваме рецептата на руският лечител Юрий Батулин.

Юрий Батулин е лечител и психолог. Той е автор на собствена система за самолечение. Известен е като биоенерготерапевт и е станал известен по света със своята „Енциклопедия за самоизцеление“.

Една глътка от неговия еликсир ще ви помогне да се справите със скоковете на кръвното налягане, особено ако го прилагате преди лягане.

Какво ще ви е нужно, за да си направите вино с мед?

  • 1 литър сухо, червено вино;
  • 500 грама мед;
  • чай от жълт кантарион;

Разбъркайте добре виното и меда. Дръжте тази смес в стъклено шише в хладилника.
Вечер, преди лягане, направете чай от жълт кантарион. Изпийте 1-2 нормални глътки от винения еликсир и след това изпийте бавно чая.

Като свърши виното се почива една седмица. Употреба – до 3 дози годишно.

Терапевтичен ефект от употребата на вино с мед

– Регулира дейността на стомашно-чревния тракт, подобрява храносмилането. Полезно за редовното изхождане.

– Увеличава енергийните нива в организма, премахва умората, помага за нормализиране на съня.

– Облекчава хроничните състояния при заболявания на черния дроб.

– Ако затоплите виното, почакате да изстине, ръснете малко черен пипер и след това сложите меда, няма да имате дълго време сериозни проблеми с настинката.

– Комбинацията от жълт кантарион, вино и мед е полезна за мъжете. Препоръчително е да се консумира тази напитка за намаляване на сексуалната дисфункция и при хормонални смущения.

– Убива вредните бактерии, които са резистентни дори към антибиотици, затова е полезно да се пие при хронични възпалителни процеси в организма.

– Укрепва сърдечно-съдовата система и подобрява кръвообращението. Елиминира проблемите с внезапните колебания на кръвното налягане.

– Особено полезна е такава напитка след курс на лечение с антибиотици. Виното с мед може да помогне за възстановяване на нормалната микрофлора в стомаха и червата.

Такова лечение е истинско удоволствие! Опитайте тази страхотна комбинация, която подобрява устойчивостта на организма към заболявания и помага да се справите със здравните проблеми, които вече съществуват.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here