ДОКАЗАНО! ГЛЕДАНЕТО НА ЖЕНСКИТЕ ГЪРДИ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА НА МЪЖЕТЕ

0
4675

Според изследване проведено в Германия, публикувано в списанието New England, привлекателността на пищните женски гърди се свързва не само с репродуктивния потенциал на техните притежателки, но и с терапевтичното им въздействие върху мъжете, чрез съзерцанието на женски гърди.

Екип от немски учени, водени от д-р Карън Уедърби – специалист по герентология, са наблюдавали, в 3 болници във Франкфурт, 200 мъже в продължение на пет години и се оказало, че тези, които се наслаждавали ежедневно да гледат красотата на едрогърди красавици, имат по-ниско кръвно налягане, нормален пулс и са по-малко склонни към сърдечни заболявания в сравнение с тези мъже, които не гледат ежедневно женски гърди.

Ръководителят на екипа д-р Карън Уедърби пише в работата си следното: „Само 10 минути наблюдение на красиви женски форми са еквивалентни на 30-минутна аеробна тренировка. Сексуалната възбуда подобрява работата на сърцето и кръвообращението. Несъмнено гледането на женски гърди прави мъжете по-здрави – по няколко минути ежедневно гледане намаляват риска от инсулт и инфаркт наполовина. Ние сме уверени, че средностатистическият човек може да удължи живота си за четири до пет години, възхищавайки се на женските гърди.”

В резултат на това учените, ръководени от г-жа Уедърби, препоръчват мъжете на възраст над 40 години да прекарват поне 10 минути на ден, за да съзерцават едрогърди красавици, чийто размер на гърдите е D или по-голям. Всъщност, колкото по-голям, толкова по-добре, твърдят учените.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here