ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР С ЕКСКЛУЗИВЕН КОМЕНТАР ЗА ГОТВЕНИЯ ПРЕВРАТ СРЕЩУ БОРИСОВ

0
1800
Активните мероприятия за отклоняване на общественото мнение от важните проблеми за страната вървят с пълна сила. След "руските шпиони" сега се навъдиха и български превратаджии.

“Имаме множество сигнали, които взимаме предвид. Наблюдаваме обстановката.“, това заяви в кулоарите на парламента министърът на вътрешните работи Младен Марино, във връзка със сигнала за готвен преврат срещу премиерът Бойко Борисов.

„Следим този процес, има такива сигнали – на 12 напрежението да ескалира. Притеснени сме от това, което чуваме – че могат да възникнат нарушения на обществения ред пред институциите. Взимаме мерки”, посочи Маринов.

Той уточни, че в МВР все още няма внесен подобен сигнал. „Ако е внесен в прокуратурата и тя ни разпореди, ще предприемем действия”, уточни той.

Припомняме, че вчера до редица медии бяха изпратени доказателства за подготвян преврат срещу властта.

От сигнала става ясно, че е имало сценарий премиерът Бойко Борисов да бъде свален от власт и да се провали номинацията на Иван Гешев за главен прокурор.

Според изложените чатове се твърди, че този план е финансиран от бизнесмена Иво Прокопиев и банкера в изгнание Цветан Василев, а основни участници в престъпната организация са Десислава Иванчева, Сдружение „Боец“, сайтът БиволЪ и други.

Авторът на сигнала е Йордан Йорданов Бонев, син на Венцислав Ангелов-Чикагото, който се закани, че днес ще го внесе в прокуратурата.

Йордан Бонев разказва, че неволно е станал част от организирана престъпна група, имаща за цел чрез радикални действия да свали властта.

„Всички материали, които прилагам към настоящия сигнал (чатове, звукозаписи и видеозаписи), водят до основателни съмнения, че финансов център на тази организирана група са издирваният от Интерпол банкер Цветан Василев и обвиняемият за пране на пари бизнесмен Иво Пропокиев, а организационен център – подсъдимата Десислава Иванчева, излезлият съвсем наскоро от затвора Венцислав Ангелов – Чикагото (родният ми баща), т. нар. „гражданско движение“ „БОЕЦ” , „разследващата” медия Бивол и „Да, България”. „, пише той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here