ПЛОВДИВСКА ФОНДАЦИЯ С АКЦИЯ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ВАЖНИ МЕДИЦИНСКИ УРЕДИ

Апаратите ще облекчат манипулации за пациенти с компрометирани кръвоносни съдове

0
2214
Директорката на фондация "Сан Малко М" връчва на Георги Цанков грамота за дарител на годината

Фондация „Сан Марко М“ организира кампания  за закупуване на 2 броя медицински уреди, които откриват бързо и безболезнено вени на пациенти, които са с компрометирани кръвоносни съдове.

Единия от уредите  е необходим на онкоболни, на които се извършват многократни вливания – химиотерапия към Поликлиниката по Хематология към УМБАЛ „Св. Георги“ – намираща се в гр. Пловдив  на бул. „Васил Априлов“.

Втория от уредите е необходим за тежко болни пациенти в Клиника по Специална хирургия  към УМБАЛ „Св. Георги“- бул. Пещерско шосе, гр. Пловдив.

Двата апарата, които са на обща стойност 3 800 лв. са крайно необходими, защото улесняват важни медицински  манипулации, които ще бъдат извършени по-бързо и безболезнено, за тежко болните пациенти.

Първи на призива на фондацията се отзова бизнесменът Георги Цанков, който никога не остава равнодушен към благородните инициативи на фондация „Сан Марко М“, сподели за Родопи-инфо директорът на фондацията Миглена Трайкова.

Фондация „Сан Марко М“ се обръща с призив и към бизнес средите в Пловдив, които винаги са я подкрепяли до момента, да се включат в кампанията за закупуване на тези крайно належащи уреди.  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here