В ГЕРБ МАСОВО СПРЯХА ДА ВДИГАТ ТЕЛЕФОНА НА ЦВЕТАНОВ!

Най-приближените на бившият силен човек в ГЕРБ са силно притеснени, че на конгреса в неделя също ще изхвърчат от всички постове

0
1984

Цветан Цветанов остава все по-сам, след като Бойко Борисов му показа червен картон в ГЕРБ, съобщава БЛИЦ.

Медията се е добрала до информация, че доста от съпартийците на Цветанов вече не отговарят на мобилните му позвънявания. Без отговор остават и напомнителните SMS-и, които доскоро са прелитали като бели гълъби.

В ГЕРБ са възприели по категоричен начин думите на Борисов, че Цветанов е извън ГЕРБ и да го питат за него, е все едно да питат БСП за Жан Виденов. И са отсекли всичките му клони.

На Цветанов са обърнали гръб дори видни депутати, които преди години сам е поставял на водещи места в изборните листи.

Същото се отнася и за високопоставени чиновници в държавната администрация. Бившият силов министър в първото правителство на Бойко Борисов, си дава сметка колко преходни и нетрайни са партийните приятелства, повечето от които изградени върху безмилостната основа на интересите.

Първоначално той имаше идеята да се включва със свои коментари по актуални обществени теми, но негативната реакция на Борисов по негов адрес, изглежда е охладила намеренията му и сега единственото което му остава е да спортува.

Формално Цветанов все още се води зам.-председател на управляващата партия. Той ще бъде заменен на 7 юли (неделя), когато ГЕРБ свиква голям форум.

Един от най-приближените до Цветанов – Пламен Нунев (на снимката отдолу), е силно притеснен, че ще загуби мястото си като член на Изпълнителната комисия в края на седмицата.

Нунев все още е лоялен на Цветанов и обсъжда с него много от горещите събития, но има едно наум, че близостта му ще го отдали от ръководната позиция в ГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here