СЛЕД СРИВА НА ФЕЙСБУК И ИНСТАГРАМ ВЧЕРА ОТ КОМПАНИЯТА ТВЪРДЯТ, ЧЕ ПРОБЛЕМА ВЕЧЕ Е РЕШЕН

0
2044

От Facebook заявиха още вчера, че проблемът със споделянето на медийни файлове в притежаваните от него приложения и платформи е решен, предаде Ройтерс.

Вчера следобед потребителите на социалната констатираха, че не могат да изпращат и да получават изображения, видеоклипове и други файлове в платформи като WhatsApp и Instagra, а Facebook съобщи, че работи върху решаването на проблема.

По време на една от рутинните ни операции по поддръжка сме създали проблем, станал причина някои хора да изпитат трудности при изпращането на изображения и видеоклипове“, съобщиха от Facebook.

Facebook, който печели десетки милиони долари от реклами на ден, отказа да даде коментар дали ще върне парите на компаниите за времето на технически проблем. При подобен случай през март компанията заяви, че ще обмисли дали да не върти парите на рекламните агенти за изгубеното време за реклама.

Повече от 14 000 ползватели са съобщили за проблеми с Instagram, а повече от 7500 са имали трудности при ползването на Facebook. Повече от 1600 са имали затруднения с WhatsApp, твърди специализиралият се в подобни технически проблеми сайт Downdetector.com, отбелязва Ройтерс.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here