ШОПИНГ ЕКСПРЕС ТРЪГВА ОТ ПЛОВДИВ ЗА ОДРИН НА 1 ЮНИ

0
2635

„Шопинг експрес“ както шеговито кръстиха пловдивчани новият влак по линията Пловдив-Одрин ще направи първото си пътуване на 1-ви юни (събота) от гара Пловдив до Одрин. Чрез тази композиция „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД се надява да осигури на своите клиенти удобна възможност за туристическо пътуване до Турция, с отиване и връщане през почивните дни.

От Пловдив влакът ще заминава в 08:40 ч. и ще пристига в Одрин в 12:18 ч.

В обратно направление влакът ще тръгва от Одрин в 17:00 ч. и ще пристига в Пловдив в 21:15 ч. Композицията ще пътува в състав от два вагона и ще се движи през почивните и празнични дни.

Цената на билета за отиване и връщане Пловдив-Одрин-Пловдив е 28.56 лв. с включени запазени места.

Пътниците от Първомай, Димитровград и Свиленград могат да пътуват с този влак до Одрин срещу следната цена на билета:

  • От Първомай до Одрин: 10,37 лв. ·
  • От Димитровград до Одрин: 7,82 лв.
  • От Свиленград до Одрин: 4,30 лв.

Информация за цените на билетите за пътуване на деца, пътуване с намаления и други търговски оферти е публикувана в официалната страница на БДЖ на следния линк: http://www.bdz.bg/bg/international/plovdiv-odrin-plovdiv.html.

Повече информация за пътуване с този влак клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 0700 10 200.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here