БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА НА КАРТИНИ В ПОМОЩ НА АБИТУРИЕНТИ СИРАЦИ

0
2177
Изложбата ще се открие на 29.05.2019 от 18:30 ч. в ресторант Миконос

Благотворителна изложба в помощ на абитуриенти, в неравностойно положение, ще проведе фондация „Сан Марко М“ и приятели на 29 май 2019 г., от 18:30 часа, в един от най-изисканите ресторанти в града под тепетата „Миконос“, научи Родопи-инфо от свои източници.

Изложбата, с която ще се набират средства за подпомагане на абитуриенти от КСУ „Олга Скобелева“ в Пловдив, е под патронажа на заместник кмета на Пловдив, с ресор „Спорт, младежки дейности и социална политика“ Георги Титюков.

На изложбата ще бъдат представени 25 произведения на класици и съвременни автори. Сред тях се отличават имената на Николай Евров, Йоан Левиев, Васил Стоев, Валери Ценов, Христо Мухчиев, Слав, Палмиро Дечевски, Иван Филин, Таньо Митев и др.

Първи в кампанията, по набиране на средства за абитуриентите, се включиха носителката на  престижното отличие „Бизнес дама на годината за 2018“ Елена Кристияно – собственичка на козметичната компания „Christian of Roma Group“ и бизнесменът Георги Цанков – общински съветник в община „Родопи“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here