ПЛАМЕН СПАСОВ – ЦАРЯТ НА ГОЛИТЕ ОБЕЩАНИЯ

ОБЕЩАНИЯТА СА ПО ЛОШИ ОТ ЛЪЖИТЕ, ЗАЩОТО КАРАШ ХОРАТА ДА СЕ НАДЯВАТ НА НЕЩО, КОЕТО НЕ СИ СИГУРЕН, ЧЕ МОЖЕ ДА ИМ ДАДЕШ

6
5248

„По-добре да обещаеш повече, отколкото да се скъпиш на обещания. Народът не обича скъперници.“ е казал големия руски сатирик и афорист Аркадий Давидович, а настоящият кмет на община Родопи Пламен Спасов и заместничката му  Таня Бочукова буквално приеха тази мисъл като свое кредо. Затова по време на предизборната си кампания раздаваха щедри обещания на килограм, без да им трепне окото, че ще трябва и да ги изпълняват.

Веднага след изборите пък се извъртяха опирайки се на мисълта на големият френски политик и дипломат Шарл Морис дьо Талейран, който е казал: „Хубавото на обещанието е, че винаги можеш да се откажеш от него.“!

Всичко това разбира се е в сферата на майтапа, защото Пламен Спасов и Бочукова едва ли са чували за Аркадий Давидович и Шарл Морис дьо Талейран… откъде такава обща култура?! Затова пък излъгаха очакванията на гражданите от община „Родопи“, бетер изпечени телефонни измамници.

ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС?

Става въпрос за нещо много важно за голяма част от жителите на общината. За прословутия списък за обезщетение, в който 10 000 дка. общинска земя трябва да бъдат върнати на реалните собственици живущи в общината.

Земя, изстрадана и чакана с надежда!

Земя, заради която община Родопи се прочу в цяла България, като единствената община, в която собствениците не са обезщетени и до ден днешен!

Затова очакванията и надеждите към  ГЕРБ, и излъчения от тази партия кандидат за кмет Пламен Спасов бяха големи. И както става в живота обаче… жителите на Родопи заложиха на грешния кон. Затова отново се озоваха в ролята на „излъганото камилче“, както преди години гласувайки за БСП, с надеждата, че социалистите ще им върнат земята.

И така, изборите минаха и заминаха, а царят на голите обещания Пламен Спасов, Бочукова и съпартийците им, много бързо забравиха какво са говорили пред хората!

Така де, че нали по време на избори се е наложила друга поговорка използвана от политическите шмекери: „Никой не може да ти даде толкова, колкото аз мога да ти обещая.“!

И обещаваха Пламен и Таня, а след това пратиха обещанията в девета глуха, след като общинският съвет, за четвърти път в техния мандат, гласува този списък, Спасов реши, със своя заповед и тихата подкрепа от коалиционните му партньори от ДПС, АБВ и БНД, да го обжалва, като го прати в съда, където и децата вече знаят, че ще минат години, докато делото приключи.

Наглостта на кмета и екипа му няма край!

От профила на Ралица Попова във Фейсбук

6 КОМЕНТАРА

  1. Много мръсотия направиха и е време да си платят.Ще се оглеждат в тъмното,и ще дойде момента.Скоро.

  2. Герберастите се насраха с тия апартаменти и ще гризнат дръвцето в скоро време!

  3. Ей тези фурор как не се умориха?сега пък сайт?на Цанков не му ли свършиха парите?

  4. Този кмет е един недоносен тип с уникално нисък интелект. За цели 7 години не се научи да говори. Не зная как го търпят от ръководството на собствената му партия. Дано да размислят и да го сменят със Самоковарева!

  5. И друго е важно да знаят хората! Как това момченце чрез политиката на гърба на ГЕРБ се превърна в един от най-богатите хора в общината???
    Всички нормални бизнесмени се съсипват от сутрин до вечер, а тоя селски хитрец се намърда на кметския стол и сега лапа та лапа.. и няма насищане!!

  6. Добре е и хората ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С НЕПРОФЕСИОНАЛНИТЕ УМЕЯНИЯ ,да бъде кмет за себе си не за населението..!
    Нека ,да бъдат и наясно със задкулисните сделки и рушвети на г-н Спасов и също така начините по които стана кмет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here