ГНЕВЪТ НА МРЕЖАТА СЕ СТОВАРИ ВЪРХУ ДАНЪЧНИТЕ

Насъбраното с години недоволство отприщи като буйна река черния хумор на обикновените хора

0
2865
Статията, която отприщи народното чувство за хумор - оригиналът

Народното творчество се отприщи със страшна сила, след материала на Родопи-инфо, в който се разкри за акцията на данъчните в село Марково.

Гневът на обикновените хора от съмнителната нужда от подобни акции намери израз във всевъзможни постове, коментари и колажи.

Някои са брилянтни образци на народното творчество и показателни за чувството за хумор на народа ни, благодарение, на което е оцелявал през трудните периоди в своята история.

Други са плод, по-скоро на моментен гняв, а някои са откровено брутални.

Въпреки всичко, след като отприщихме вълната на народното недоволство, се чувстваме длъжни да ги направим достояние на нашите читатели.

Rзточник: facebook

„Това е палубата на круизния кораб с нудистите, заловени в данъчни измами. А тези най-отпред по средата без банските са данъчните от НАП, пратени от Влади Горанов, да дебнат за невърнати касови фишове. Всеки ревизор на ГЕРБ – истинска гола крепост срещу данъчните измами! На всеки гол гъз – по един тумбак от НАП!“

"Два екипа от НАП влезли на проверка в бар "Синята стрида". С едните само танцували, другите ги и ...... Вторият екип настоял пред ръководството за нова насрещна проверка."
Източник: facebook

„Два екипа от НАП влезли на проверка в бар „Синята стрида“. С едните само танцували, другите ги и …… Вторият екип настоял пред ръководството за нова насрещна проверка.“

Източник: facebook

„Итресно тия каки с какво ще издадат касови бележки? Та да си ги ползват управляващите със здраве!“ – коментар под снимката.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!

Предишна статияС БОЙ, С ФУСКИ, ГОНЯТ ЗЛИТЕ СИЛИ В ПЪРВЕНЕЦ /видео/
Следваща статияНА ЧИЙ БОГ СЕ МОЛИТЕ?
Михаил Филипов е журналист с дълга кариера в печатни и елекронни медии. Завършил е факултета по журналистика в СУ "Климент Охридски". Има специализации по PR и масови комуникации в редица престижни международни организации, като Националният Демократичен институт към конгреса на САЩ. Бил е кореспондент и раследващ журналист за редица национални медии. От 2015 г. работи като репортер на свободна практика и консултант по въпросите на електронните медии и масовите комуникации.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here