Днес, точно на Сирни Заговезни, когато християните са с най-близките си и искат прошка и прощават, Цецку чества нещо друго. Това е написал на страницата си: „За мен е чест днес да се включа в шествие на толерантността и единението по повод Деня на спасението на българските евреи. Инициативата е под мотото „Заедно за България. Заедно за Европа“ и се организира съвместно от Организацията на евреите в България „Шалом“ и Столична община.

Специално за това значимо събитие в България пристига лично президентът на Световния еврейски конгрес Роналд Лаудер.“

Нещо неясно на някого? Защо не беше за него чест вчера да отиде на гара Буново, ЗА ДА ПОЧЕТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕРТВИ?

Защо за него не беше чест на Трети март да спомене кой НАС НИ Е СПАСИЛ ОТ ТУРСКО РОБСТВО?

Защо за него не беше чест да почете жертвите от БАТАШКОТО КЛАНЕ?

А почита и чества други народи и вери! Може би по-близки до него, отколкото българският народ и вяра. Многократно съм повтаряла – вероотстъпници и предатели не могат да бъдат добри управляващи. Тяхната същност е предателството.

dav

А самото шествие било под мотото: Заедно за Европа! И да се обърна към българските евреи – НЕБЛАГОДАРНОСТТА Е СРАМНА! Не с думите, а с действията! Ние не ви искаме измислените съюзи, алианси и съюзници. Не ви искаме соросоидите. Оставете ни на мира сами да решаваме съдбата си – заради елементарната благодарност! Друго не искаме. И не ни оставяйте впечатлението, че няма ненаказано добро!

Защото преди седмица един евреин призова за ядрени оръжия на българска земя! Преди десетилетия и българите можеха да призоват за много неща….и вагоните да тръгнат! Спрете го! Извинете се! Престанете да ни вкарвате във война и ваши интереси, които на България са й чужди!

И макар да не е в унисон с вашата вяра, днес поискайте прошка от българския народ – заради неблагодарността! А с нашите предатели ще се справим ние.

Елена Гунчева/Facebook

Предишна статияГНЕВЪТ НА МРЕЖАТА СЕ СТОВАРИ ВЪРХУ ДАНЪЧНИТЕ
Следваща статияНИСКИ ЛИ СА ДАНЪЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ?
Михаил Филипов е журналист с дълга кариера в печатни и елекронни медии. Завършил е факултета по журналистика в СУ "Климент Охридски". Има специализации по PR и масови комуникации в редица престижни международни организации, като Националният Демократичен институт към конгреса на САЩ. Бил е кореспондент и раследващ журналист за редица национални медии. От 2015 г. работи като репортер на свободна практика и консултант по въпросите на електронните медии и масовите комуникации.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here