ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРАТА ЦВЕТАНОВ В ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ

1
2043

Преди минути, в кулоарите на парламента, председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова обяви, че Цветан Цветанов е подал оставка от всички постове, които заемаше до този момент в ГЕРБ.

Тя била в Министерския съвет и там от премиера Бойко Борисов разбрала, че Цветан Цветанов вече не е никакъв, а един редови член на ГЕРБ.

Бойко Борисов благодари на Цветанов за усилията и работата през годините, подчерта Дариткова. Всички останали подробности, оценки и анализи предстои да бъдат направени от председателя на ГЕРБ, изтъкна тя.

Пресцентърът на партията съобщава, че Цветанов подава оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ.

До решението му се е стигнало след разговор с председателя на партията, Борисов. Оставката на Цветанов вече е депозирана и приета от Борисов.

„Не ме изненадват действията на Цветан Цветанов“, заяви Искрен Веселинов от ОП в коментара за оставката на Цветан Цветанов. „Очевидно натам се вървеше от началото на сагата с апартаментите“, подчерта той. Патриотът предположи, че идеята на премиера Бойко Борисов била да се скъса с лицата, които по една или друга причина са създали лош имидж на партията.

От ДПС са лаконични за оставката на Цветан Цветанов. Според Хамид Хамид всяка партия си имала устав и правила. ДПС никога не е коментирала и никога не се е намесвала във вътрешните работи на нито една партия и няма да го направи, покачи депутатът. Нямаме коментар, това си е работа на съответната партия, отсече Хамид. Нас ни интересува ДПС, изтъкна още той.

1 КОМЕНТАР

  1. Сега остава да видим какви компромати ще извади този цървул и дали ще си отиде тихо мълком или ще почне да цепи ГЕРБ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here