ЦВЕТАНОВ ОБЯСНИ МОТИВИТЕ СИ ЗА ОСТАВКАТА ВЪВ ФЕЙСБУК

1
1945

Бившият вече зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, който подаде оставка от всички постове в партията, коментира на личната си страница във Фейсбук решението си. 

Ето какво написа той:

„Скъпи приятели, днес подадох оставка от заеманите от мен ръководни позиции в ПП ГЕРБ. Искам сърдечно да ви благодаря за тези 13 години съвместна работа в ГЕРБ. Изградихме един функциониращ и работещ политически модел, който винаги се е водил само от обществените интереси на всяко едно населено място, на всяка община, на всеки регион, на България и нашите съграждани. Доказахме го с нашата силна евролиста, с чиято победа допринесохме за силна и обединена Европа. След разговор с лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов прецених, че по-правилното е да подам оставка. Обмислях това решение достатъчно дълго, но го правя днес, защото за мен ГЕРБ е на всички членове и симпатизанти. За мен беше важно да запазя хладнокръвие и мълчание по време на кампанията, защото изборната победа беше общата ни морална удовлетвореност от съвместната ни работа през годините“.

Припомняме, че в края на март Цветан Цветанов подаде оставка като шеф на праламентарната група на ГЕРБ, след като избухна скандалът с имотните сделки на хора от властта, купили жилища от „Артекс“, на по-ниски от пазарните цени.

Той обаче остана зам.-председател на ГЕРБ, както и пое ръководството на предизборния щаб на партията за европейските избори.

Предишна статияЕКСКЛУЗИВНО! ЕРАТА ЦВЕТАНОВ В ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ
Следваща статияАБСУРДНА КАТАСТРОФА СМАЯ АСЕНОВГРАД
Михаил Филипов е журналист с дълга кариера в печатни и елекронни медии. Завършил е факултета по журналистика в СУ "Климент Охридски". Има специализации по PR и масови комуникации в редица престижни международни организации, като Националният Демократичен институт към конгреса на САЩ. Бил е кореспондент и раследващ журналист за редица национални медии. От 2015 г. работи като репортер на свободна практика и консултант по въпросите на електронните медии и масовите комуникации.

1 КОМЕНТАР

  1. Никой не го интересуват мотивите на този простак. Борисов най-накрая намери смелост да изгони този идиот, за което поздравления. Сега надеждата е, че ГЕРБ ще стане истинска партия и много от старите членове на партията ще се завърнат.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here