ЗАПОЧНАХА БЕЗУМНИ ПРЕДИЗБОРНИ РЕМОНТИ В РОДОПИ

Нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено

2
2787

В Първенец започна предизборно замазване на очите на избирателите, алармираха бдителни жители на село Първенец, редакцията на Родопи-инфо.

Според тях ни в клин, ни в ръкав преди 2 дни на улица „Трапезица“ в Първенец са се появили тежки пътностроителни машини, които са започнали да копаят улицата.

Изведнъж на средата на улицата се изсипа пръст и колите на хората няма откъде да минат, оплакват се местните.

Според някои от тях със сигурност няма проект за рехабилитация на тази улица.

Според други този ремонт се прави на улицата, на която секретарят на ГЕРБ в общината Любчо Байчев, който е член на управителният съвет на общинската фирма „Спектър“ си е закупил къща.

„Ето на, абсолютни безсрамници, пак си оправят предизборно улицата, вместо да оправят стената на гробищния парк в селото!“, ядосва се възрастна жена с побелели коси.

Запитан какъв е този ремонт по никое време кметът на селото Георги Стаменов отговорил, че имало пари за усвояване.

Багериста, който копаел с тежката машина е казал, че му е поставена задача да свали нивото но улицата, да го заравнят и запълнят с чакъл. Кмета така бил наредил, ама кой кмет и той не знаел?!

Жителите на Първенец, които имат къщи на тази улица, както и на съседните са възмутени от безочливите действия на кмета Спасов и хората от близкото му обкръжение, които от години дерибействат в общината, без да се съобразяват с мнението на местните жители.

„Този път обаче няма да ни излъжат!“, отсича мъж на средна възраст, а жената до него добавя: „Видяхме ги и тия от ГЕРБ, а преди това и ония от БСП! Сега ще гласуваме за безпартийния Георги Цанков!“.

2 КОМЕНТАРА

  1. Хората в цялата община не искат да чуят за него, камо ли да го изберат за кмет.
    Бой по каските на тъпите гербери!

  2. Пази Боже този малоумник Спасов да вземе трети мандат!
    Ще ни се смее целия свят!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here