ВСЕКИ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК СИ ИМА ЦВЕТЕ. ВИЖ КОЕ Е ТВОЕТО!

0
2492

Родените под всеки зодиакален знак си имат цвете, което им подхожда и говори за техните характерови особености. Цветята помагат на родените под различните зодиакални знаци да приемат различните фази в живота и напомнят, че всяко нещо си има своите върхове и спадове, и че… нищо не е вечно на този свят.

ОВЕН – неговото цвете са орловите нокти.

Ако сте родени под знака на зодията Овен, то вие сте мили хора за останалите.

Омайвате със своя чар и грация. Орловите нокти са олицетворение на лидерство, а хората подвластни на това цвете са уверени в себе си.

ТЕЛЕЦ – цветето на тази зодия е мак. Щом вие сте мак сред останалите зодиакални цветя, вие обичате красивите неща в живота. Имате стил и усет към детайлите. Обичате да давате и получавате удоволствие, устойчиви сте психически, но имате труден характер.

БЛИЗНАЦИ – вашето цвете е лавандула. Вие сте пълни с идеи и обичате да ги споделяте с околните. Не се задържате на едно място, креативни сте с много активен ум.

РАК – акантови цветя. За тези цветя е характерна чувствителността. Представителите на тези зодиакални цветя са проницателни с висока интуиция, топли и сърдечни хора. Ценят много приятелите и семейството.

ЛЪВ – цветето ви е слънчоглед. Той е топло цвете, а хората подвластни на неговото влияние са отворени към света и лидери. Печелят доверие в увереност и лекота. Слънчогледът е център на наставничеството и вниманието.

ДЕВА – принадлежи ви грамофончето. Вие сте склонни първо да планирате, а тогава да действате. Изключително организирани и много наблюдателни хора. Обичате да помагате на хората и да ръководите екипи.

ВЕЗНИ – цветето ви е роза. Розите имат класическа красота, обграждат се с красиви неща. Хората рози успяват да виждат скритите неща, влече ги философията, не търпят несправедливост.

СКОРПИОН – хризантемата е твоето цвете. Харесвате ясните неща и честността. Вие сте фокусирани и понякога сериозни в своите емоции. Много сте активни в любовта.

Цветето на Стрелците е нарцис. Представителите са много влиятелни, точни, верни и честни. Късмета се усмихва на тези хора, те са чувствителни и доста емоционални. Обичат да мечтаят.

КОЗИРОГ – цвете карамфил. Това са хора, които организират нещата до точност и обичат реда. Не се плашат от работа, изключително упорити са.

На Водолеите съответства орхидеята. Любопитни и изобретателни хора. Ексцентрични с различна гледна точка за живота. Добри са в организиране на задачи.

РИБИ – водна лилия. Имат засилена интуиция, емоционално лабилни, творчески настроени, отлични събеседници.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here