СТИЛНО В ЯПОНИЯ: РУМЕН РАДЕВ – ИЗИСКАН И СТЕГНАТ, ДЕСИСЛАВА РАДЕВА – ВЕЛИЧЕСТВЕНА

Румен Радев и съпругата му блеснаха на интронизацията на император Нарухито

0
1027

Президентската двойка на България бе изключително елегантна на интронизацията на японския император Нарухито, съобщава „Епицентър“. Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева са официални гости на събитието. Церемонията се състоя в „Боровата зала“ на императорския дворец. На нея бяха поканени около 2000 гости, включително чуждестранни лидери, отбеляза АП. 

За значимото събитие, президентът се бе спрял на черен фрак с бяла жилетка и папийонка, а съпругата му носеше ефирна рокля в бледолилаво с дълги ръкави, прибрана в талията с широк бял колан.

 

След церемонията по възцаряването на Нарухито на трона, императорът даде специален прием за своите гости, на който семейство Радеви се появиха в различно облекло. Президентът се бе спрял на класически черен смокинг с папийонка в същия цвят, а Десислава бе избрала дори още по-впечатляващ тоалет от този, който бе облякла за церемонията в „Боровата зала“ на императорския дворец тази сутрин.

Кралско синята рокля с медни отблясъци и голи рамене подчертаваше женствеността на първата дама. Корсетът, по който нежно се спускаше дантела, вървеше плътно по тялото ѝ, докато полата от копринена тафта и тюл се разкрояваше ефирно и падаше на гънки до земята. Тя се придържаше към напълно изчистена визия – със съвсем лек грим и без бижута.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here