АДВ. ГЕОРГИ КОЛЕВ СКОЧИ В КМЕТСКАТА НАДПРЕВАРА ЗА ПЛОВДИВ

Нов силен играч може да обърка сметките на основните политически партии в Пловдив

0
2694

Общинският съветник адв. Георги Колев се включи в кметската надпревара за Пловдив през октомври, след като обяви това на пресконференция днес.

Кандидатурата му бе издигната днес на официална пресконференция на партия „Земеделски съюз Александър Стамболийски“, на която присъства лично лидерът Спас Панчев.

До този момент официално в битката за кметското място в Пловдив са дали заявка участници, които бяха кандидати за същия пост и на последните избори – Здравко Димитров, Славчо Атанасов и Дани Каназирева.

Появата на Жоро Колев сред потенциалните кандидати за градоначалник

може сериозно да обърка сметките на големите партии.

Георги Колев е един от известните пловдивски юристи и признат пътешественик, съдейки по изявите му в социалните мрежи. Мнозина твърдят, че в последните 12 години той е станал по-добър бизнесмен и политик отколкото юрист, но едно е безспорно и това е, че Георги Колев е една от познатите, популярни и много харесвани обществени личности в Пловдив.

В залата на местния парламент се изявява като един от добрите оратори, с добре построена и логична реч. 

В настоящият общински съвет групата съветници на ПП „Земеделски съюз Александър Стамболийски“, начело с адвокат Колев,  подкрепят  управляващото мнозинство. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here