ПРЕДИЗБОРНИТЕ РЕМОНТИ В ПЪРВЕНЕЦ ЗАЦИКЛИХА

1
1448

Предизборното разкарване на багери насам-натам по улиците на Първенец, с единствената цел да се заблудят хората, че местната власт прави нещо зацикли, като остави хората на улица „Трапезица“ без достъп до домовете си, алармираха Родопи-инфо потърпевши.

На редакционната ни поща пристигна гневен сигнал от група граждани на пловдивското село Първенец, които със снимков материал показват нагледно какво се случва на тяхната улица.

За момента багерите са направили повече бели отколкото ползи, каквито би трябвало да се очакват евентуално. Достъпът към редица домове е затруднен, а хората се притесняват, че ако завалят дъждове преминаването по разкопаната улица ще стане невъзможно.

В сигнала се твърди, че дейностите на общинската управа са абсолютно незаконни, тъй като в момента за този квартал тече обществена поръчка за изграждане на канализация, а по закон докато тече процедурата не  могат да се извършват никакви дейности по пътното платно на улиците, като част от цялостния проект.

Затова Родопи-инфо ще препрати сигнала към компетентните органи, които да вземат отношение към действията на управата на община „Родопи“!

1 КОМЕНТАР

  1. Работа, работа и още работа😂😂😂!!!
    Пълен резил.
    Само дето срами името на Бойко кмета!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here