ОТКРИХА РЕМОНТИРАНАТА УЛИЦА „СТАРА ПЛАНИНА” В СЕЛО ЯГОДОВО

0
1327

Изцяло ремонтирана улица, с подменен водопровод и нова асфалтова настилка откри вчера кметът на община „Родопи” Павел Михайлов, който заедно със зам.-кмета Неази Таир отговарящ за инфраструктурата в общината, кмета на Ягодово Димитър Дишев прерязаха лентата на обновената улица.

Улица „Стара планина” е първата изцяло обновена улица в селото за тази година, като проекта е направен в миналия мандат.

Строително-ремонтните дейности по обновената улица са на стойност 300 хиляди лева, а средствата са от капиталовата програма на общината.

„Щастлив съм, че именно село Ягодово е първото населено място, в което откриваме изцяло реконструирана улица. Обещавам, че от тук до края на мандата ще бъде така и екипът, с който работя в община „Родопи” ще направи възможното, за да останат жителите на Ягодово и останалите села удовлетворени”, каза кметът Павел Михайлов.

Той увери ягодовци, че с кмета на селото Димитър Дишев /ГЕРБ/ работят в пълен синхрон, което означава, че всеки един проблем на хората ще бъде взет под внимание. Вече е закупен нов автомобил за нуждите на Центъра за обществена подкрепа, а в бюджета на общината са заложени средства за обзавеждане на новоизградената детска ясла в селото.

Преди ремонта улица „Стара планина” е била разбита, без настилка, с дупки и без тротоари. Улицата е важна за жителите на село Ягодово и е втората по важност след главната.

„Надявам се, че през следващите четири години ще имаме още много поводи за срещи и рязане на ленти”, каза кметът на селото Димитър Дишев.

Уличната инфраструктура е един от основните проблеми, с които предстои да се справи новото ръководство на община „Родопи”.

Събитието бе почетено освен кмета и заместниците му и от главната финансистка на общината Ивелина Стефанова, общинският съветник Иван Стоилов, както и много жители на село Ягодово.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here