ОИК „РОДОПИ“ ЗАЛИЧИ ПЛАМЕН СПАСОВ КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК

На негово място влиза следващата в листата Величка Стоичкова

2
4859
dav

Не спират ударите, които Съдбата, с щедра ръка, сипе върху главата на бившия кмет на „Родопи“ Пламен Спасов. След като избирателите в красивата родопска община му показаха „червен картон“ и предпочетоха юриста Павел Михайлов от БСП, да управлява общината следващите 4 години, новината от вчера е, че на свое заседание Общинската избирателна комисия на община „Родопи“ е прекратила пълномощията на бившия кмет Пламен Спасов като общински съветник.

Това стана с решение № 161-ми Родопи от 10.12.2019 г. /което може да бъде видяно на страницата на ОИК в интернет/ след като „За“ гласуваха 9 от членовете на комисията, а против бяха 3-ма.

Повода за това решение на ОИК е постъпило Уведомление с вх. № 223 от 05.12.2019 г., 13:30 ч. от Председателя на Общински съвет „Родопи“, с което уведомява ОИК „Родопи“, че Пламен Димитров Спасов – обявен за избран за общински съветник, издигнат от ПП ГЕРБ, с Решение № 120-МИ от 28.10.2019 г., допълнено с Решение № 138-МИ от 31.10.2019 г. на ОИК „Родопи“, не е положил клетва и не се явява на сесии на Общинския съвет.

След като стана ясно, че Спасов е минирал сериозно дейността на новия кмет, като не е провел редица важни обществени поръчки, заради което децата от детските градини в „Родопи“ можеха да останат на студено и без храна, нежеланието му да положи клетва и да посещава сесиите на Общинския съвет е обида към избирателите, които са му гласували доверие да ги представлява в местния парламент.

2 КОМЕНТАРА

  1. Най добре е този екземпляр да не се показва, това си го заслужи сам!

  2. Така се прави господин Спасов!
    Не като Вас..
    Положихте доста усилия, но неуспешни за да отстраните общински съветник през миналия Ви ПОСЛЕДЕН мандат!!!
    С помощта на цяла армия “ елитни“ юристи и пак не успяхте , за което много олекнахте, и сега , тъй като сте много много лек Ви ОТВЯХА .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here