КРАЙ НА САГАТА „Д-Р КИРЕВ“!!!

0
1392
Съдебната сага на д-р Кирев, около завръщането му, като редовен общински съветник, продължи точно 7 месеца и 8 дни

Днес, на сесията на общинският съвет на община „Родопи“ д-р Красимир Кирев се закле пред пълна зала и вече е редовен общински съветник, съобщи репортер на Родопи-инфо, от мястото на събитието.

С днешната клетва на д-р Кирев бе изпълнена и последната формалност пред неговото възстановяване, като общински съветник, след като преди това Административния съд в Пловдив постанови, че той е законно избран, а по-късно и Върховният административен съд на страна потвърди решението на АС Пловдив.

С неговото влизане в Общинският съвет се възстанови и пълният състав от трима човека на групата на МК „Обединени земеделци“.

Сега, за данъкоплатците в община „Родопи“, остава въпросът дали Йордан Божков трябва да връща взетите заплати, като общински съветник, за времето, от решението на Административният съд в Пловдив, до днешния ден?! Интересен е също и момента с изплащането на съдебните разноски, които Върховният административен съд присъди в полза на д-р Кирев и… които трябва да бъдат платени от кмета Михайлов!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here