КОБРАТА ОТНЕСЕ НАКАЗАНИЕ ОТ 6 МЕСЕЦА БЕЗ ЛИЦЕНЗ ЗА ЩАТИТЕ

Кубрат Пулев официално пред Комисията: Действах емоционално, съжалявам много и се извинявам

0
1924

Атлетическата комисия на щата Калифорния санкционира българският професионален боксьор Кубрат Пулев по случая с „целувката на Джени Суши“, предаде SNN.

Лицензът на Кобрата в Северна Америка да бъде отнет до 23 септември – 6 месеца от датата на случилото се. Той трябва да заплати и глоба от 2500 щатски долара.

Пулев има срок да завърши обучителен курс във връзка със сексуалните посегателства.

На 22 юли Пулев ще трябва да се яви отново пред Комисията и да представи доказателства за успешно приключване на наложения вече курс. Ако той се справи успешно с тази задача, 6-месечното наказание може да бъде редуцирано.

Ако Пулев по някакъв начин не изпълни указаните му действия, наказанието автоматично придобива 12-месечен характер и бива придружено от допълнителни глоба от 2500 долара.

Друго изискване, с което българинът трябва да се съобрази, е, че когато Пулев кандидатства за възстановяване на боксовия си лиценз, той трябва да го стори задължително пред Атлетическата комисия на Калифорния, преди да търси лиценз пред която и да е друга щатска комисия.

Припомняме, че дотук се стигна след като шавливата репортерка обвини Пулев в сексуален тормоз след въпросната целувка, което пък доведе до прекратяване на състезателния лиценз на боксьора в Калифорния.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here