ИНДУСТРИАЛЕН ПАРК „МАРКОВО“ С МОДЕРНИ ШОУРУМОВЕ НАПРОЛЕТ

Строителството вече започна и се очаква да приключи напролет. Застроената площ е 570 кв. м, отличава се с изключителен простор и светла височина от 4.34 метра.

0
740

Модерни шоурумове ще отворят врати в Индустриален парк Марково. Това съобщи инвеститорът на проекта Галакси Инвестмънт Груп.

Строителството вече започна и се очаква да приключи напролет. Застроената площ е 570 кв. м, отличава се с изключителен простор и светла височина от 4.34 метра.

Обектът е разположен на най-видимата предна ивица на Околовръстното шосе на град Пловдив, което ще позволи на бъдещите търговски площи да се възползват от силния автомобилен поток на пътната артерия.

Едноетажната конструкция комбинира естетика и функционалност, като тя е проектирана така, че да може да бъде разделена на три отделни търговски помещения, които да функционират напълно самостоятелно едно от друго. Така се предоставя възможност на бъдещите наематели да наемат площи, изцяло съобразено с техните нужди.

Новоизградената и напълно завършена инфраструктура и забавителната лента от Околовръстен път предоставят възможност за лесен и удобен достъп до търговските площи. Основното влизане е предвидено да бъде осъществено чрез автомобилен вход и изход към обслужващия паркинг, който подсигурява на обекта 25 паркоместа.

Предвидено е място за поставяне на светеща табела, проектирани са големи витрини с отлична видимост от пътя. За реализацията на модерния екстериор и интериор са подбрани висококачествени материали и съвременни решения, които да превърнат ексклузивната площ в представителството, което да добави стойност към брандовете на бъдещите наематели.

Индустриален парк Марково е разположен на Околовръстния път в южната част на града. Намира се само на 5 км от Митница Пловдив и на 14 км от автомагистрала „Тракия“.

Инфраструктурата на зоната беше завършена през 2018 г. Миналата година първите две компании откриха своите представителства в нея, а в процес на изграждане и проектиране на своите центрове са още пет фирми.

Галакси Инвестмънт Груп предлага за продажба парцели в Индустриален парк Марково, напълно обезпечени с инфраструктура.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here