ЧЕРНА КОТКА ЗАСТАНА НА ПЪТЯ НА ПЛАМЕН СПАСОВ

7
6291

Черна котка застава на пътя на Пламен Спасов към така жадувания трети мандат, като кмет на община „Родопи“. Името на „черната котка“ е Евелина Апостолова, която е зам.-областен управител в Областна Администрация Пловдив.

Заместничката на областния управител Здравко Димитров-Зико вече е адресно регистрирана в Белащица, научи по свои канали Родопи-инфо. А самият Зико е направил голям брой совалки из селата в общината, за да пита дали ще подкрепят жена за кмет на „Родопи“?!

Този пост в социалната мрежа Фейсбук донесе на Евелина прозвището Черната котка, а на Пламен Спасов ще му си наложи да доказва „човек ли е или мишка“! Снимка/Facebook

Полеви агенти на Родопи-инфо докладваха преди време, че при едно от последните си посещение в региона премиерът Борисов е отрязал мераците на Зико за кметския стол в Пловдив, а като компенсация му е предложил да го издигне за кмет на „Родопи“. Областният управител обаче е приел това, едва ли не, като подигравка и дори не е останал с премиера докрай, в обиколката му из една от икономическите зони около Пловдив.

Слуховете, че в централата на ГЕРБ никак не са доволни от самоопределящият се като „най-успешен кмет в историята на община „Родопи“ явно не са просто слухове, а точна и обективна оценка за двата мандата управление на Спасов и то от ръководството на собствената му партия.

В централата на ГЕРБ имат точна информация, че балонът Пламен Спасов е напът да се спука с гръм и трясък, а най-тревожното е, че срещу него има достатъчно поводи за сигнали до прокуратурата, които за момента са „спящи“, но могат да бъдат вкарани в употреба във всеки един момент. А точно сега ГЕРБ няма нужда от повече скандали след като тътена от апартаментгейт още не е затихнал, а скандалът с къщите за гости тече и в момента.

Решението за Апостолова е напълно логично с оглед на очертаващата се загуба на изборите за европарламент. От ГЕРБ са наясно, че едната загуба неминуемо ще повлече след себе си и други, на задаващите се наесен местни избори, ако не бъдат взети мерки навреме.

За разлика от Спасов, който влезе в политиката абсолютно бос/и в прекия, и в преносния смисъл на думата/ новият кандидат за кмет на „Родопи“ Евелина Апостолова-Черната котка има солидна политическа биография, управленски и административен опит.

Освен че има завършена магистратура по „Стопанско управление“ и „Бизнес комуникации и връзки с обществеността“  в ПУ „Паисий Хилендарски“ тя е и Областен координатор ЖГЕРБ за Пловдив област.

При всички положения по-стойностната автобиография на Апостолова ще наклони везните в нейна полза, при определяне на бъдещият кандидат за кмет на „Родопи“, от централата на ГЕРБ.

Как не им каза някой на тези момчета каква трябва да е позата ня тялото на публични места.

Още повече, че Пламен Спасов никак не е харесван, от обикновените членове и симпатизанти на ГЕРБ, заради парвенюшкия си характер и необосновано високия стандарт на живот, който демонстрира. Внезапната му любов към луксозния начин на живот, появила се с влизането му в кметския кабинет, също е подразнила лично премиера Борисов, който е запознат със скъпите ремонти на канцеларията на кмета.

При така изложените факти става ясно, че ако се претеглят плюсовете и минусите на двете кандидатури, повечето плюсове безспорно са в полза на Е. Апостолова.

В момента Черната котка е застанала на пътя на Спасов, а на него не му остава нищо друго освен да се завърти 3 пъти около оста си и да плюе през рамо. Макар че, това едва ли ще му помогне особено! По-скоро ще трябва да си пусне култовия български филм „Момчето си отива“ и да си сипе една студена вода!

7 КОМЕНТАРА

  1. Е няма такава демонстрация на простотия и показност на селски манталитет! Разчекнал се като труженичка под червените фенери, хвърлил материалите под стола, гледа в обектива с изражение „Вижте ме кой съм аз!“. Лошото е, че като си тъп, няма как да разбереш това, а тъпака се мисли за върхът на сладоледа.

  2. Свобода за община Родопи от тиранията на ГЕРБ

    Гледам наглата мутра на това ягодовско първеню и се сещам за думите на Марк Твен: „Най-скъпите вратовръзки носят тези, на които и едно въже стига!“.

  3. Селянинът си остава селянин, но кмета Спасов няма как да го разбере това,, защото се смята да нещо повече от нас обикновените хора. Чудно ми е какво ли нещастно лайно щеше да е сега, ако не беше ГЕРБ??

  4. Има една приказка дето човек може да излезе от селото ама селото не може да излезе от човека. Та и тоя цълвул Спасов така. С каквито и костюми да се докарва си оставда все същият ягодовски цървул.

  5. Пламене, какво си се разкрачил такъв? Все едно ще те преглеждам за реконструкция на вагината.

  6. Тия на първия ред са като комунистите след 9.IX.1944 г. Излязоха от горите е се настаниха в кметства, министерства, съвети, комитети и пр. Облякоха костюми, но подобно на тия от снимката си останаха цървули, за цял живот.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here