20 ПЛОВДИВСКИ ДЕЦА С РЕДКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПОЛУЧИХА ВЕЛИКДЕНСКИ ИЗНЕНАДИ

0
2354

20 деца от Пловдив, в неравностойно положение, страдащи от редки заболявания получиха днес великденски изненади по домовете си, предаде репортер на Родопи-инфо.

Всяко от децата получи великденски пакет, в който освен традиционните боядисани яйца и великденски козунак има и други лакомства. В допълнение към великденския пакет има и такъв с хранителни продукти от първа необходимост, като брашно, захар, ориз, олио, макарони и др.

Благотворителната акция е дело на едни от най-изтъкваните членове на пловдивският хай-лайф: собственичката на козметичния гигант „Christian Of Roma“ Елена Кристияно, управителката на фондация „Сан Марко – М” Миглена Трайкова, топадвоката Стоян Донков и бизнесменът Георги Цанков.

Членовете „великолепната четворка“ благотворително обединиха сили за пореден път,като събраха лични средства, за да зарадват малчуганите на Велики четвъртък с подаръци, но най-вече с внимание, като ги посетиха лично.

Всъщност, именно в това се състои смисълът на благотворителността! Не просто да дадеш на някого някаква сума, за да направи нещо от твое име.

Благотворителността е предхождана от разбиране и съпричастност към страданието на другия.

Не е трудно в наши дни да се намерят хора и съдби, нуждаещи се от подкрепа във вид на благотворителност. Трудното е в днешният забързан и динамичен свят е да отделиш от времето си!

Затова подобни… искрени благотворителни жестове будят възхита, респект и адмирации.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here