ШОК! БРИТАНЕЦ ПРЕБОРИ УЖАСНИЯТ КОРОНАВИРУС С УИСКИ И МЕД

Въпреки че, мъжът отказал лечение с антибиотици той успял да се справи с болестта и сподели лечебна рецепта

0
1740

Първият британец, който се зарази с коронавирус, успя напълно да се отърве от болестта благодарение на метода на дядо си, пише британският таблоид „Дейли мейл“.

Конър Рийд, 25-годишен учител по английски от Уелс, беше поразен от вируса преди около два месеца. Той бил отведен в болница в китайския град Ухан, със силна кашлица и затруднено дишане.

Въпреки предписанията на лекарите, Рийд отказал категорично да приема антибиотици и реши да се лекува по дядо начин. „Отказах се да приемам антибиотиците, които лекарите ми предписаха, защото не исках да приемам лекарства.“ – споделя Рийд пред таблоида „The Sun“.

„Използвах инхалатор, който помогна за овладяване на кашлицата, и пиех

ГОРЕЩО УИСКИ С МЕД,

докато не свърши. Това е старомодно лекарство, но изглежда, че е работи много добре.“, казва Рийд, цитиран от „Дейли мейл“.

Мъжът живее в Китай от три години, от които последните шест месеца беше в Ухан.

Според Рийд, това че е бил заразен с  коронавирус, той е научил една две седмици след изписването му от болница.

Рийд се обърнал към британското посолство, за да ги информира за инцидента, но персоналът не бил „заинтересуван“, твърди самият той.

Китай актуализира броя на смъртните случаи от епидемията от коронавирус до 361 в понеделник, като в последните 24 часа са регистрирани допълнителни 2829 нови случая, с което общият брой е 17 205.

Болница, която китайското павитерство построи специално за лечение на пациенти с коронавирус в Ухан, се очаква да отвори врати днес, само десет дни след началото на строителството. Скоро след това ще бъде открита втора болница.

За нашите читатели специално издирихме рецептата, с която е преборен ужасният коронавирус:

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here