Арестуваха жена и петима мъже с дрога. Единият е жител на Цалапица

0
1236

Шестима души, притежаващи наркотици, са установени и задържани от полицейски служители от управленията във Велинград и Септември. Действията на полицаите са в резултат на проведена полицейска акция по противодействия на разпространението и притежанието на наркотици.

В петък в близост до Гара Костандово екипи от РУ-Велинград спрели за проверка лек автомобил „БМВ“. Във возилото заедно с шофьора пътували още един мъж и жена. Последвала проверка, при която у 22-годишната жителка на Ракитово били открити полиетиленов плик със суха листна маса, плик с жълтеникаво кристално вещество и още един с 45 бр. таблетки с формата на автомобил. Последвали полеви наркотестове, които реагирали положително на марихуана, амфетамин и метамфетамин. Общото количество на намерената дрога е над 100 грама и от трите вида.

По време на полицейската операция екипи на РУ-Септември са заловили трима млади мъже на възраст между 21 и 29 години от село Семчиново, един от пловдивското село Цалапица на 28 години и 23-годишен от съседното село Триводици. Те притежавали в различни разфасовки наркотици от вида синтетичен канабиноид.

И шестимата са задържани за срок от 24 часа в арестите на управленията във Велинград и Септември. Спрямо тях са образувани бързи производства.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here