ПРЕКРАТИХА ЛИЦЕНЗА НА КУБРАТ ПУЛЕВ В КАЛИФОРНИЯ

Репортерът Джени Суши наела известния адвокат Глория Олред за дело срещу Кубрат Пулев заради целувка в ефир

0
2310
Снимка: KOKO TV Nigeria

Спортната комисия в САЩ е прекратила състезателния лиценз на най-добрия български боксьор за САЩ, щата Калифорния, съобщи NOVA. Комисията се е самосезирала след скандала с целувката на репортерката Джени Суши.

„Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хора от всеки пол са уважавани като състезатели, репортери и фенове.

Ние приемаме този инцидент много сериозно.

Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект”, гласи изявлението на комисията.

Предстои да се уговаря мач на Пулев в Ню Йорк и тепърва ще стане ясно дали съдът в другия щат ще се съобрази с решението.

Братът на Кубрат – Тервел Пулев призова тази сутрин журналистите да не се занимават с жълти новини и обяви, че няма да пада на нивото на репортерката Джени Суши и да коментира този случай. Той е на мнение, че трябва да се изчака развоя на ситуацията и тогава евентуално да се коментира.

„Не съм тук да коментирам някакви журналистки. Важни са успехите ни с Кубрат. Не мисля, че трябва да падаме на нейното ниво. Целта ѝ е да влезе в емисиите. Нямам какво друго да кажа. Важни са победите ни.  Ще говоря само за тях”, заяви Тервел в предаването „Здравей, България”.

„Още стотици такива могат да излязат и да имат някакви претенции към Кубрат и ние трябва да ги коментираме ли”, попита Тервел.

По-рано беше съобщено, че репортерът Джени Суши е наела известния адвокат Глория Олред за дело срещу Кубрат Пулев,

информира TMZ. Суши беше целуната по устата от българския боксьор Кубрат Пулев докато взимаше интервю от него за „Vegas Sports Daily” след трудната му победа над румънеца Богдан Дину в Лас Вегас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here