ИК НА ГЕРБ НЯМА ДА ПРИЕМЕ ОСТАВКАТА НА ГЕОРГИ МАРАДЖИЕВ

3
1782

ИК на ГЕРБ няма да приеме оставката на Георги Мараджиев. Това стана ясно от позиция на партията, разпространена до медиите. 

След като се запозна с всички факти и обстоятелства около имущественото състояние на Георги Мараджиев и изслуша неговата позиция днес в национален ефир, Изпълнителната комисия (ИК) на ПП ГЕРБ взе решение да не приеме оставката му като областен координатор на партията в Пловдив област.

Ръководството на ГЕРБ благодари на Георги Мараджиев за проявения висок морален стандарт с депозираната оставка при появата на най-малкото съмнение около репутацията му.

ИК на ГЕРБ оценява високо работата на Георги Мараджиев като областен координатор, вследствие на която на последните местни избори в Пловдив област ГЕРБ спечели 6 нови общински кметове.

3 КОМЕНТАРА

  1. Те щяха да имат още повече кметове, ако тоя с бретончето не им искаше пари на кандидатите за кметове, за да ги издигне от ГЕРБ. И сега си узаконява взятките с тая тъпа схема дето продал фабриката на сина си, оня пък му платил 2,5 милиона. хората не са чак толкова прости за колкото ги имате бе другари герберасти

  2. Предлагам в синонимния речник срещу думата морал, да бъде отбелязана думата ГЕРБ.
    Тия точно крадци били с „висок морален стандарт“ ха-ха!!!

  3. В ОП ГЕРп винаги са били много високоморални! Винаги, без изключения 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here