Министърът на правосъдието Цецка Цачева, в третия кабинет на Бойко Борисов, ще подаде оставка заради купения от нея апартамент на по-ниски цени в столичния квартал „Изток“, съобщи bTV. 

Всъщност вестта за оставката на г-жа Цачева се разнесе първо из социалните мрежи, преди 2-3 дни. Тогава коментарите бяха от „Не може да бъде!“ през „Това не е истина!“ до „Откъде толкова акъл?!“.

Имаше и коментари от рода на

„Бойко Борисов най-накрая се реши да изхвърли боклуците около себе си“.

Според информация разпространена във Фейсбук, тя е провела разговор с премиера Бойко Борисов, след което е изявила желание да напусне правителството, въпреки че през вчерашния ден до последно се оправдаваше, надявайки се вероятно да й се размине.

Новината е потвърдена от Министерски съвет. Срещата между двамата е била рано сутринта в събота в премиерския кабинет. Самата Цачева е обещала да обяви оставката си по-късно през деня.

Предишна статияЗАЩО ЯПОНКИТЕ НИКОГА НЕ ПЪЛНЕЯТ
Следваща статияБОРИСОВ ПРИЕ ОСТАВКАТА НА ЦАЧЕВА
Михаил Филипов е журналист с дълга кариера в печатни и елекронни медии. Завършил е факултета по журналистика в СУ "Климент Охридски". Има специализации по PR и масови комуникации в редица престижни международни организации, като Националният Демократичен институт към конгреса на САЩ. Бил е кореспондент и раследващ журналист за редица национални медии. От 2015 г. работи като репортер на свободна практика и консултант по въпросите на електронните медии и масовите комуникации.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here