„БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ ПРЕДСТАВИ КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТОВЕ В ПЛОВДИВСКА ОБЛАСТ

0
883

„БСП за България“ представи кандидатите за общински и районни кметове в Пловдивска област на тържествена церемония в зала „Съединение“ на Историческия музей, съобщи БНР-Пловдив.

Пред своите колеги номинираните акцентираха върху отговорността, която поемат и вдъхновението, което ще ги води.

Водач на екипа е Николай Радев – кандидат за кмет на община Пловдив,  който обяви: „Пловдив трябва да е град хората. Градът в последните години показа, че търси своя социален лидер, че търси промяна, а тази промяна може да я даде само БСП. Аз знам, как се създават шампиони и мога да направя Пловдив шампион“.

Като вдъхновение и пример  за своите кандидати левицата представи успешните си кметове в областта.

Д-р Емил Караиванов управлява  два мандата Асеновград и започва третата си кампания с амбиция да продължи да работи за гражданите в цялата община и за разлика от други – за малките населени места в нея.

След два мандата начело на община „Садово“ сегашният кмет Димитър Здравков влиза в кампанията със самочувствие за добре свършена работа, въпреки трудностите. Те обаче каляват и показват, че БСП може да е лидер и не просто алтернатива, но и да покаже, че може да управлява по- добре.

Виолета Христодулова е кандидат за кмет на община „Марица“ и  вярва във възможностите й за развитие. Според нея това е постижимо с излъчването на силна местна власт. „Стремежът ни е да създадем равни възможности за всички хора да работят, да учат, да отглеждат децата и да развиват своя бизнес и то на територията на общината, каза кандидатът за кмет“.

Върху предизвикателството да се работи в малката община акцентира и Ива Вълчева, която вече има три мандата опит като общински съветник, а в надпреварата за кмет на община „Хисар“ тръгва с опита и на председател на Общинския съвет. Тя пожела успех на колегите си с думите: „Успехът е 10% вдъхновение и 90% усилена работа“.

След представянето на кандидатите за кметове към тях се обърна и областният лидер на БСП Георги Гергов. По думите му екипът, който вижда, излъчва сила и увереност и те трябва да бъдат предадени на хората без клишета и обещания.

„ГЕРБ показаха какво могат, сега е наш ред и аз мисля, че на тези избори БСП ще е първа политическа сила, заяви Гергов и си пожела отново заедно да отпразнуват победата на 28 октомври“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here