ЗЛАТИТРАП СИ ТИ! Анкета на деня: Кой е най-належащият проблем в Златитрап?

0
530

Село Златитрап се намира на 3 км от град Пловдив. То граничи със селата Брестовица, Оризари и Кадиево.

ЖП гара „Тодор Каблешков“ е разположена в единият край на селото, и е на железопътната линия София-Пловдив.

Сирни Заговезни — един от характерните празници, които се провеждат ежегодно в селото, е кукерският празник ден преди Сирни Заговезни. Началото на тази традиция е поставено през 1989 г. и продължава и до днес.

На 24 май в читалището на селото се организира празник по случай Денят на Славянската писменост. в който участват танцовите състави към читалището.

Св. Мъченица Марина — всяко лято се отбелязва празникът на селото със събор, който е свързан с християнския празник Св. Мъченица Марина. Съборът се организира съботата преди или след датата на празника, в зависимост от близостта на точната дата. Традицията е съборът да представлява култово мероприятие с много забавления, музика и игри.

Ние от “Родопи-инфо“ решихме да направим кратка анкета, в която вие, жителите на Златитрап, да оцените свършеното за последните години във вашето населеното място.

Идеята ни е вие да влезете в ролята си на работодатели на управниците и заедно да определите най-големите им успехи и неуспехи.

И тъй като мислим, че жителите трябва да участват в решаването как ще изглежда и ще се развива тяхното населено място, ви приканваме да посочите и най-големите проблеми, които трябва да бъдат решени на местно ниво.

Последвайте линка, за да се включите в анкетата:

www.dopitvane.bg/selo-zlatitrap/

Споделете тази анкета с ваши близки, приятели и познати, за да може повече хора да се включат в нея.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here