ЖЕСТОКО УБИЙСТВО В БРАНИПОЛЕ

1
732

28-годишен мъж е убил баба си в дома им в село Браниполе. Кървавата драма се разиграла в петък около 2:30 часа сутринта, а причините се уточняват. По първоначални данни внукът Христо С. влязъл в стаята на бабата и я ударил с чук по главата след разправия между двамата.

Кървава драма: Внук уби баба си в Браниполе

Майката на младия мъж, която живеела на горния етаж, споделила пред познати, че чула викове от долния етаж, но се страхувала от реакцията на  сина си и не посмяла да слезе. Тя се обадила в полицията и пристигналите на място служители на реда се натъкнали на ужасяваща гледка в къщата. Тялото на възрастната жена е било откарано в Съдебна медицина.

Кървава драма: Внук уби баба си в Браниполе

Според хора от селото Христо бил работлив, но избухлив. Работил в гумаджийницата на баща си, който починал преди година. От селото наемали момчето и като общ работник. Какво се е случило във фаталната нощ тепърва полицията ще разследва.

Работното място на момчето.

Съседи споделиха, че Христо и баба му се карали жестоко от няколко месеца. Скандалите често ескалирали, като поне два пъти се наложило да бъде изпращана линейка, както и полицейски патрул. Христо и жертвата имали дълбока връзка. Старицата предимно е полагала грижи за него и са били много близки. Именно на това психолозите отдават проявената особена жестокост.

Други факти излязоха наяве след трагедията в Браниполе. Оказа се, че дядото на убиеца – Христо Сираков, на когото е кръстен, бил първия кмет на населеното място, който го е модернизирал. Той е направил много за Браниполе, като една от заслугите му е асфалтирането на много от улиците. Всички го уважавали когато заемал кметския пост и все още помнят управлението му. Внукът му, който носи неговото име, обаче се прочу с друго, коментират потресените от кървавата история жители на селото.

 

1 КОМЕНТАР

  1. С госпожа Сиракова съм си говорила. Тя ми сподели нейни творения на политически теми, гостувала съм у тях, тя е идвала у нас да си говорят с баща ми – бяха колеги.
    Човек не знае какво му е приготвила съдбата.
    Вечна й памет!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here