ЗАРАДИ СЪЕДИНЕНИЕТО В ПЛОВДИВ ВЪВЕЖДАТ ВРЕМЕННИ ПРОМЕНИ НА ДВИЖЕНИЕТО

0
1636

Временни промени на движението в Пловдив във връзка с провеждане на 44-ти Международен мемориален маратон „Съединение“ въвеждат от сектор „Пътна полиция“, съобкава Дарик радио. 

Маратонът ще се проведе на 6 септември и за времето от 9:30 до 13:00 часа се въвежда забрана за движението на моторни превозни средства, с изключение на тези от масовия градски транспорт, по следните маршрути:

– пробег от Съединение – влизане в Пловдив – бул.“Васил Априлов“- моста на река Марица – наляво по бул.“Шести септември“ и финал на площад „Съединение“.
междинен пробег „Съединение“ с дължина 2 км – старт около 10.10 часа пред ДКЦ 2 на бул.“Шести септември“, по маратонското трасе до площад „Съединение“.
междинен пробег „Триумф“ – старт от 09.30ч. от кръстовището на бул.“Руски“ до площад „Съединение“.

Същата вечер, от 18:30 до 21:30 часа, няма да се допускат автомобили по бул. „Шести септември“, в участъка между бул. „Цар Борис ІІІ Обединител“ и бул. „Руски“.

Призовават се водачите на МПС да избират обходни маршрути в посочените интервали, стриктно да спазват разпорежданията на контролните органи и да проявят необходимото търпение за нормалното протичане на спортните мероприятия и тържествата и  предотвратяване на пътнотранспортни произшествия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here