ЗАГАДЪЧЕН ЯСНОВИДЕЦ ПОСОЧИ ТОЧНАТА ДАТА НА КРАЯТ НА СВЕТА

0
2570

Северноамериканският ясновидец Аристил, който използва такъв псевдоним, очевидно в чест на древногръцкия астроном Аристил от Самос, направи много сензационно изказване.

Мистериозният прорицател, който отказва да разкрие личността си пред световната общност и прави прогнози изключително в Интернет, успешно предсказа победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ, началото на излизането на Великобритания от Европейския съюз, опустошителното земетресение и цунами на остров Сулавеси през 2018 г. и други значими събития.

Сега самозваният ясновидец реши да ни каже най-важното: кога ще настъпи краят на света, който между другото всички видове оракули обещават на хората със завидна периодичност. Поради тази причина хората наистина не вярват в предсказанията на следващия Апокалипсис, но по някаква причина с удоволствие „поглъщат” тази информация.

Според Аристил човечеството ще изчезне на 10 юни 2307 г., т.е. след 288 години.

Така, ако това е вярно, никой от нас няма да доживее, за да види фаталната дата. Ясновидецът  твърди, че ясно е виждал тази сцена в пророчески сън. Казва, че светът ще се потопи в мрака със светкавична скорост и хората ще умрат веднага. Каква ще бъде причината за Апокалипсиса, предсказателят не може да каже. Може би вината ще бъде ядрена война, глобално предизвикано от човека бедствие или голям метеорит, паднал на Земята.

Както и да е, ясновидецът предупреждава, че предстоящата катастрофа е малко вероятно да бъде предотвратена, така че човечеството трябва да се наслади на времето, което му е останало. В крайна сметка, 288 години е доста малко. Освен това, ако вярваме в прераждането, тогава всички можем да видим това фатално събитие за човечеството.

Разбира се, много от потребители на Мрежата са скептично настроени към думите на анонимния ясновидец. Казват, че е лесно да се правят прогнози в момент, когато вече не си жив: ако не се случи, няма да има кой да пита. Както, ако в случая с неизпълнени прогнози от сегашно време, например, най-гръмката за  2012 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here