Задържаха четирима мъже за вандалски прояви в Пловдив и региона

0
296

Четирима извършители на вандалски прояви са били задържани в полицията. Три от сигналите за умишлени увреждания на чудо имущество са получени в неделя, а един – в петък. Около 2 ч. в последния почивен ден в районното управление в Хисаря попаднал 52-годишен клиент, счупил три прозореца на местно заведение.

Според предварителната информация агресията му била породена от недоволство, че обектът затваря и получил отказ на поредна поръчка. По случая е започнато бързо производство за престъпление по чл. 216, ал. 1 от НК.

Към 10 ч., за нанесени щети по входна врата на ресторант на бул. „Шести септември“ в Пловдив, в ареста на Четвърто РУ се озовал 34-годишен. По-късно след обяд пък в Първо РУ бил задържан младеж на 23 години, разрушил с крак пейка в парк на ул. „Таврия“.

Междувременно два дни по-рано служителите на реда в Раковски предприели проверка по сигнал от шофьор, че са надраскани елементи на паркирания му пред търговска верига в квартал „Парчевич“ лек автомобил. Според събраните доказателства, автор на увреждането е 69-годишен мъж.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here