ЗА СИЛАТА НА АРГУМЕНТИТЕ И МОРАЛНАТА НЕУБЕДИТЕЛНОСТ НА ПЕЧЕНАТА ПИЦА

2
1967

След като в два последователни дни произведоха национални новини, които достигнаха до ефира на водещите телевизии bTV и Нова ТВ, на третия ден пиарите на кмета Павел Михайлов се изправиха пред предизвикателството да възстановят неговия сериозно накърнен имидж. Причината? Проблемите, свързани с пропадналия площад в Първенец и необмисленото асфалтиране на 200-годишния чинар в Белащица, не можеха да останат незабелязани.

Комуникационната стратегия на кмета изглежда непоследователна и лишена от компетентност. Липсата на експерти в неговия екип е очевидна, а последвалите действия само подсилиха усещането за безпътица. Вместо да се справят с кризата професионално, Михайлов и неговите съветници организираха нелепо събитие в пицария, което вместо да подобри имиджа му, само засили съмненията в неговата компетентност на юрист и законността на действията му, като пицар.

Съществуват редица въпроси относно действията на кмета Михайлов. Какво прави човек, пък бил той и кмет, зад тезгяха на заведение за хранене без необходимите документи? Има ли кметът лична здравна книжка, която е задължителна за работа в хранително-вкусовата сфера? Всяка уважаваща себе си пицария изисква от служителите си удостоверение за обучение по професията.

Ето го кмета-пицар в пълния си блясък, да консумира един куп нарушения, в желанието си да се прави на народен човек.

Този материал е написн и с надеждата ръководството на РЗИ-Пловдив и Българската агенция по безопасност на храните – Пловдив, да се самосезират за грубите нарушения в заведението за обществено хранене, дало простор на кмета Михайлов, да си мисли, че е над законите.

Апел към компетентните органи

  • Кой позволи на кмета да пече пици за социалните мрежи без необходимите квалификации?
  • Кой му разреши да манипулира хранителни продукти без лична здравна книжка, която гарантира безопасността на клиентите?
Не го научиха тоя правопис и кмета и председателя на Общинския съвет. Не случи тая Община на грамотни хора!

Г-н Михайлов, научете ги тия правописни правила най-накрая! Вашият екип от съветници трябва да разбере, че тяхната неграмотност вреди на вашия имидж. Уведомете ги, че в словосъчетанието „община „Родопи“, „Родопи“ се поставя в кавички. Това е прието като стандартен начин на изписване за различни административни и географски наименования в България, когато името е специфично или съдържа уникално значение.

2 КОМЕНТАРА

  1. Този ухиления папагл е толкова юрист, колкото и Митю Василев, ама на Василев поне жена му е истински юрист и разбира, докато Михайлов, ако не е Ганчо Толев досега да е умрял от глад 100 пъти!

  2. Прекрасен анализ на екипа на Родопи инфо! Адмирации за това и респект, че не се продавате за „30 сребърника“, като останалите пловдивски медии. На Вас разчитаме, за да достига истината до нас -обикновените граждани, които нямаме привилегиите на властта, подобно на „кмета-чудо“ Павел Михайлов, който по мое лично мнение е юрист само по диплома!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here