ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ЧУДИМ: ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА НА ВиК ПЛОВДИВ?

0
1117

Напрежението и недоволството от ВиК се усилват у хората, живеещи в населените места от “Родопи“. Ежедневните аварии и лошото качество на питейната вода са основните причини за това.

За последната изминала седмица се случва трета поред авария на водопровода, който свързва Храбрино с кв. Коматево в гр. Пловдив.

За последно в неделя на обяд, жители на Първенец са опитали да сигнализират на дежурните телефони ВиК за авария, но след 15 минутно чакане за свързване с оператор опитите им остават без успех.

Дежуреният телефон, на който трябва да се изчака поне 15 минути, за да се свържеш  с оператор дори следобед в неделя спира да отговаря на обажданията им.

Местни жители са направили многократни опити да съобщят за авария, която е станала на гърба на ресторант “Стария Явор“. От мястото на аварията изтича в реката поне 50 кубика на час чиста питейна вода. Както е явно всички загуби по трасето се заплащат от нас жителите на населените места.

Кмета на село Първенец е уведомен и също така неговите опити да потърси отговор от ВиК остават без успех!

В днешния работен ден посетихме ВиК Пловдив, където след 2 часа разхождане от кабинет в кабинет, ни изпратиха при при главния диспечер. Тъй наречения главен диспечер изобщо не реагира на сигнала ни и до момента няма никакво развитие.

Докато бяхме в сградата на “Водоснабдяване и канализация ЕООД – Пловдив“ през цялото време телефоните им не спираха да звънят, но за съжаление никой не отговаряше на повикванията.

Питаме се в задачата „Има ли пилот в самолета на ВиК Пловдив?“ 
Има ли директор, кой е той, с какво се занимава и защо проявява такава престъпна безстопанственост?
Защо той и всички служители там получават заплати, които всички ние плащаме? 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here