Врачки отложиха новия албум на Лили Иванова за 2020 година, след като примата направила консултации с няколко от тях. Като Телец по западния зодиак и Заек по източно-азиатския, тя избрала най-добрата тактика да отложи проекта за по-добри астрологични времена. Врачките й казали, че няма да е добре да издава сега цял голям албум, а по-добре да изчака за края на 2019-а или още по-добре за през 2020 година, пише „Телеграф“, цитиран от blitz.bg. 

Първоначално легендата имала намерение още през официално юбилейната за нея 2019 година да издаде новия си проект. Феновете й бяха убедени, че тя ще го пусне навръх 80-ия си юбилей, който навършва на 24 април. Това обаче няма да се случи. Последният й албум бе през 2017 година, като се продаваше в популярна верига магазини за хранителни и домакински стоки. Миналата година естрадната легенда записа три песни, които представи на концерта си в НДК. Това са „Мигът и любовта“ по музика на Веселин Веселинов – Еко и текст на Иван Тенев и с участието на аржентинския изпълнител на бандонеон Жилберто Перейра, „Бурната река“ по музика на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров, „Главна роля“ по музика на Артур Надосян и текст на Иван Тенев. И трите композиции са аранжирани от Ангел Дюлгеров.

Очакванията бяха, че тези песни ще влязат в новия албум на звездата.

Това засега обаче не се случи. 

През януари из мрежата тръгнаха слухове, че 80-годината легенда на естрадата е болна. Според информация от нейния щаб обаче тя тогава е била не в болница, а в студио да презаписва точно тези три песни. Певицата не била доволна от миналогодишния вариант и решила да го оправи.

А нейни приближени пък уточниха, че Лили всяка година си прави щателни медицински изследвания, като това обикновено ставало през януари. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here