ВАНДАЛ ПОЧУПИ ОГЛЕДАЛАТА НА КОЛИ В МАРКОВО

0
270

Неизвестен вандал потроши близо 10 автомобила, паркирани на улици в село Марково, след като ги рита и блъска с крак, съобщи marica.bg

Инцидентът станал в нощта срещу неделя, а по случая вече работи Първо РУ. 

Първи потрошени открили автомобилите си живеещи на ул. „Опълченска“, по-късно от същото се оплакали и обитателите на още три улици в района – ул. „Св. Св. Кирил и Матодий“, „Зорница“ и „Подем“. Почти всички са със счупени странични огледала.

Събирането на жалби продължава в кметството на Марково, които се предават на полицията. Така че не е ясен още точният брой на автомобилите с причинени щети по тях.

Часове, след като собствениците на коли откриха возилата си потрошени, в социалната мрежа завря от коментари.

Хора молиха съседи, който имат камери към улицата да прегледа записите и да проверят дали злосторникът не е заснет. Така днес в социалната мрежа се появи запис, за който се твърди, че е хванал злосторника на място. На видеото се вижда как млад мъж, който върви по една от улиците, в един момент се засилва и с крак троши страничното огледало на един от паркираните автомобили.

По неофициална информация извършителят вече е установен.  За 9 месеца всички престъпления, извършени в Марково, са разкрити.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here