УЛИЧНИТЕ РЕМОНТИ В „РОДОПИ“ СТАРТИРАХА В МАРКОВО

0
1730

Днес в 12:00 часа, кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов и кмета на с. Марково Десислава Терзиева дадоха старт на цялостната реконструкция на 300 метрова отсечка от ул. „Трети март“, предаде репортер на Родопи-инфо.

Пред насъбралото се за случая множество стартът на ремонта бе даден със символична първа копка, която се извърши след водосвет отслужен от отец Рашко.

Ремонтът на участъка започва от кръстовището на ул. „Трети март“ с ул. „Здравец“ и ще обхване не само смяна на пътната настилка и тротоарите, но ще бъдат подменени и тръбите на водопроводната мрежа.

Изпълнител на проекта е фирма „Път инженеринг“ ЕООД, която трябва да завърши работата за окло 2 месеца и половина. Цената на ремонта е 323 000 лв. с ДДС.

На събитието освен двамата кметове Павел Михайлов и Десислава Терзиева присъстваха и председателят на ОбС Георги Цанков, зам.-кметът Неази Таир, главната финансистка на община „Родопи“ Ивелина Стефанова, общинските съветници Пламен Кабаков и Йордан Божков, кметове от съседни села, както и много граждани на Марково.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here