Улица “Трети март“ в Белащица остава без тротоари и бордюри?

0
392

На 25.01.2024г. кмета на община “Родопи“ даде началото на така наречената рехабилитация на улица “Трети март“ в Белащица. Реализацията на този проект дава възможност на живущите в село Белащица за лесен достът до чудотворния храм „Свети Свети Козма и Дамян“.

Преди дни жител на селото обяви с пост в социалните мрежи, че според информация от изпълнителите на обекта, на улицата няма да се правят тротоари и бордюри, защото няма средства за това.

Ето и целия текст на Росица Петрова:

След дълга пауза на т.н. „рехабилитация“ на ул.“3-ти март“ днес камиони насипваха чакъл и се подготвяше за асфалтиране. От разговора с работниците стана ясно,че нямало да се правят тротоари и бордюри,защото нямало пари!!!!! Е браво,г-н Михайлов!!! Не знам само как ще се положи асфалт,след като пред всяка къща е разкопано и тротоарите са разтурвани почти нацяло!

Ако това е ЗДРАВАТА РАБОТА НА ОБЩИНАТА и на ВАС като кмет,то какво да очакваме за останалите улици и селото като цяло като беше казано,че има отпуснати средства за подмяна на водопроводната мрежа! Една улица се прави вече два месеца и накрая няма и да се направи както трябва,а ако трябва да се смени водопровода на цялото село?!?!?! Сигурно няма да ви стигнат още няколко мандата,за да приключите ЗДРАВАТА си работа!!! Бъдете жив и здрав и работете все така ЗАГРИЖЕНО И ЗДРАВО И ЗАНАПРЕД!!!“

В отовор на нейния пост се появиха и още коментари от засегнати от това жители на Белащица:

“Ще има още „рехабилитации“ в Белащица, но не е ясно кога. Нека оправят Марково, Цалапица, Брани поле, Ягодово, Устина. Натам общо отиват почти 10 млн. лева.Ние оставаме в листа на търпеливите чакащи и вярващи в „доброто“.“

Ние споделихме гледната точка на жителите на Белащица и сме открити да споделим тази и на Община “Родопи“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here