Учениците от “Родопи“ се включиха в Дните на безопасността на пътя

0
394

Община “Родопи“ се включи в Дните на безопасността на пътя – между 16 и 22 септември 2023 г. с мото „ОСТАНИ ЖИВ! ПАЗИ ЖИВОТА!“.

Тази година 20 септември е определен за Ден без загинали на пътя, като за целта се организират събития, с които се популяризира основното послание за намаляване на жертвите при тежки пътнотранспортни произшествия по пътищата на Европа и страната ни.

Учениците от прогимназиален етап от ОУ “Св.Св.Кирил и Методий“ в Първенец, участваха в тренинг в реална среда под наблюдението на служител на МВР.

Учениците от ОУ “Неофит Рилски“ в Ягодово също се включиха като участници в движението и раздаваха листовки, запознаха се с правата и задълженията по пътя, както и с поведението на пешеходците и велосипедистите.

В дните на безопасността на пътя учениците от ОУ „Христо Ботев“ Брестовица, отправиха посланията си за намаляване на жертвите при тежки ПТП по пътищата.

Учениците от ОУ “ Христо Ботев“ връчват своите послания за спазване на правилата за движение по пътищата, прикрепени към есенен лист.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here