Тригодишен круиз, посещаващ 135 държави, струва от $2499 на месец

0
165

Kомпанията Life at Sea Cruises обяви, че приема резервации за първия си тригодишен круиз.

Той ще измине 130 000 мили, ще посети 135 държави на седем континента и ще спре в 375 пристанища.

Във всяко пристанище реновираният кораб MV Gemini ще акостира за няколко дни, за да могат пътниците да изследват дестинацията.

Плавателният съд осигурява всичко необходимо, за да живеете в морето в продължение на няколко години, включително просторни каюти, заведения за хранене и развлечения, уелнес център, слънчева тераса и басейн, както и изобилие от работни пространства за дигиталните номади.

На тяхно разположение са и бизнес център със заседателни зали, 14 офиса и бизнес библиотека за всички нужди на Zoom разговорите.

„Професионалистите се нуждаят от свързаност, подходящите удобства и функционалност, за да работят. Няма друг круизен продукт, който да предлага такъв вид гъвкавост на своите клиенти“, казва управляващият директор на Life at Sea Cruises Микаел Петерсън за Travel + Leisure.

Корабът има и други практични удобства, включително 24-часова болница, която предлага на гостите безплатна медицинска помощ, учебни лекции и класове, както и възможности за полагане на доброволен труд в различни пристанища.

„Life at Sea Cruises предлага най-доброто круизно пътуване, без да се налага да жертвате комфорта на дома“, добавя директорът по маркетинг и продажби на компанията Ирина Стрембицки. „Това е вашият дом в морето със света като заден двор.“

Тригодишното пътуване стартира от Истанбул на 1 ноември 2023 г. с допълнителни качвания на пътници в Барселона и Маями.

Цените започват от $29 999 на година. Компанията предлага и опции за месечно плащане, започващи от $2499, което включва храна и напитки.

Опциите за настаняване варират от вътрешни каюти с площ от 12 кв. м до апартаменти с балкон с площ от 24 квадратни м.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here