Стотици деца и родители отбелязаха празника по повод 1 юни в община “Родопи“

0
443

На празника на детето в повечето населени места от “Родопи“ имаше танци, състезания, усмивки и много подаръци за малките жители на общината.

В Брестник се проведе състезание с велосипеди, в което участваха 20 деца между 4 и 12 години.
В рисунките на асфалт и с пастели участваха всички деца и направиха много красиви рисунки. Детско студио „Чудесино“ забавляваше малчуганите с песни, танци, музика и забавни игри.

В Храбрино децата се забавляваха докато пяха, танцуваха  и играха весели игри за 1-юни.

Усмивки, щастие и много забавления на тържеството за деня на детето имаше и в Белащица.

На международния ден на детето, деца и родители от Устина рисуваха на асфалт с призив към света да настъпи мир, да спре войната и всички деца да са обичани и щастливи.
В Златитрап се проведе първият мини футболен турнир на новото Мини-футболно игрище в селото.
28 деца от населеното място влязоха в голямата надпревара, финалът на която беше много оспорван. Всички участници получиха медали и грамоти.
 
Изненадите за децата от Златитрап продължиха и в следващите дни, когато за тяхна радост имаше много забавления в парка на селото.
PIMK Rail -Интермодален организираха веселие и щури забавни игри за децата от Кадиево и Златитрап. Те се забавляваха и си донесоха щастие, радост и безброй усмивки.
Фантастичен детски празник в Първенец беше организиран от „България за нас“ и НЧ „Съзнание 1914“. Децата се забавляваха и се радваха на интерактивният фонтан в парка.
За малчуганите от Браниполе чудесните аниматори от Partymusic-Plovdiv, осигурени от езиково училище Maximum English Language School донесоха много усмивки и весели моменти.
С много веселие и игри в Крумово също отбелязаха деня на детето.

 

С много песни, танци и игри отбелязаха празника на детето и в село Марково. Децата получиха много лакомства и подаръци.

 

В читалище “Родопски напредък“ село Ситово  също се чу звън на детски смях в деня на детето. Състояха се игри и забавления за малки и големи, а един бъдещ голям талант – Мирослав Минков донесе свои рисунки, които бяха подредени в изложба.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here