СТАРТИРА НАЙ-НОВОТО ШОУ В ЕФИРА „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“

Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Герасим Георгиев-Геро ще са детективи в „Маскираният певец“

0
1838

Премиерата на най-новото мистериозно музикално риалити в българския ефир е тази събота /14 септември/ от 20.00 ч. по Нова ТВ. Какво ще се случва в продължение на три месеца? 16 известни българи ще живеят скрити зад маските на животни и митични същества. Ивомира Пехливанова повдига завесата.

Едва 12 човека в цяла България ще знаят кой е скрит в приказния костюм. Тайната на прикритието ще се пази с безпрецедентни мерки за сигурност.

„Тези 16 човека също няма да знаят кои са помежду си. Те не би трябвало да разговарят с абсолютно никой за участието си в шоуто, включително с роднините си“, разказа Магърдич Халваджиян.

„Самоличността на участниците ще бъде мистерия и за двамата водещи на шоуто – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. „Нямаме право да разговаряме с участника, нямаме право да знаем кой е той, нямаме право да го пипаме“, споделя Зуека.

Сред изпълнителите ще има истински музиканти, но и популярни личности от всякакви професии.

Задачата да ги разконспирират се пада на четиримата „детективи“ в шоуто Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Герасим Георгиев-Геро.

„Ще помагаме на зрителите, ще разсъждаваме върху това кой е зад маската, защото това ще бъде основният въпрос за вечерта. Всяко предаване ще свършва със сваляне на маска като ние от панела трябва да дадем своето конкретно и единствено предположение“, разкрива Ники Кънчев.

Шоуто „Маскираният певец“ тръгва от Азия, където събира милиони зрители пред екрана. Първият сезон на предаването в Америка също предизвиква фурор, а в Германия форматът се превръща в най-гледания в историята на немската телевизия.

Зрителите също ще имат важна роля в шоуто, докато гласуват за участника, който искат да продължи. В края на всяко предаване събралият най-нисък вот ще отпада.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Please enter your name here